B2B BerlinTEXX

Marka te medha
Cmime te lira

E themeluar në 2008, BerlinTEXX është i aksesueshëm në 5 vendndodhje të ndryshme në Tiranë. Dyqanet tona mund t'i gjeni në faqen e internetit.

Na kontaktoni për të shfletuar produkte cilësore dhe ekonomike. Për të parë produktet në faqen e internetit, ju lutemi klikoni një nga menutë në të djathtë. Klikoni këtu për të na kontaktuar.

Punoni me ne

A deshironi te punoni me ne? Ju mund të kontaktoni departamentin tonë të burimeve njerëzore përmes e-mailit të mëposhtëm:

E-mail: hr@berlintexx.al

Na Kontaktoni

Për të kontaktuar dyqanet klikoni më poshtë
Dyqanet